مقاله تایرهای SBRدر29صفحه قابل ویرایش
فهرست:
مواد تشکیل دهنده تایرهای SBR
کائوچو
دوده
نخ
سیم
محافظت کننده ها
سایر عوامل شیمیایی
انواع ساختار تایر SBR
ویژگیهای مهم تایر SBR های رادیال
رویه یا آج تایر SBR
بدنه یا منجید تایر SBR
طوقه یا بید تایر SBR
طرح نیم دنده (چرخ های عقب – LOG )
طرج جهت دار
SBR جهت پشت چسبانی کفپوشهای نساجی
ویژگیهای لاتکس کربوکسیلدار
فرمولبندی اسبیآر
مواد پرکننده
مواد شبکهای کننده
ویژگیهای مهم درباره آهار کفپوش
مقاومت پرزدهی
سفتی زیردست
مقاومت کششی و ازدیاد طول
چسبندگی SBR به پلی پروپیلن
تکنیک مناسب
استفاده از چسبهای مناسبتر
فرآیندهای مقدماتی
جمعبندی
لاستیک استایرن – بوتادین (SBR)
منابع:
رویه یا آج تایر SBR
این قسمت تایر SBR مستقیما با سطح جاده در تماس است و لذا می بایست ضمن داشتن حداکثر مقاومت ممکن در مقابل سایش به نحوی قابلیت چنگزنی به جاده و حداکثر کارایی در پیش بردن خودرو با کمترین انرژی ممکن را داشته باشد. تامین اتکای مناسب خودرو روی سطح جاده و اصطکاک با آن و همچنین فرمانگیری مناسب از دیگر خصوصیات مهم رویه ی تایر SBR است. بخشی از این خصوصیات از طریق ترکیب بهینه مواد تشکیل دهنده رویه و بخشی از طریق ساختار تایر SBR و بخش مهم دیگری به کمک گل تایر SBR تامین می گردد.
بدنه یا منجید تایر SBR
بدنه تایر SBR از لایه های متعددی تشکیل می گردد و استحکام آن نقش تعیین کننده ای در دوام و بقای تایر SBR دارد. بدنه تایر SBR ضمن داشتن مقاومت کافی برای تحمل فشار های ناشی از باد و بار می بایست از انعطاف لازم برای تحمل فشارهای ناشی از نوسان حاصل از حرکت تایر SBR روی جاده نیز برخوردار باشد.
میزان مقاومت بدنه تایر SBR برای تحمل بارگذاریهای مختلف با تعداد لایه های تشکیل دهنده آن مشخص می شود .هر چه تعداد لایه ها بیشتر باشد ویا نخهای آن ضخیم تر، تحمل بار تایر SBR بیشتر خواهد بود. برای محافظت بدنه در مقابل اثرات تخریبی عوامل جوی و برخورد با مانع، روی دیواره تایر SBR با لایه ای از لاستیک خاص و مقاومت پوشیده می شود که به آن دیواره می گویند.